legnaw

legnaw

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
legnaw

Ó, Vašečka s Hlinom sa idú verejne sporiť o to, kto je autentickejší kresťan. Toto sa dá samozrejme rozhodnúť hneď niekoľkými tradičnými kresťanskými spôsobmi. Možno by sa mohli kombinovať a bola by z toho nakoniec nová športová disciplína: katolibanský desaťboj.

1. Preteky v lynčovaní bezvercov.
2. Verejné sebabičovanie a trieskanie sa tupým predmetom do hlavy - porota hodnotí choreografiu, technické prevedenie aj celkový dojem.
3. Súťaž v upaľovaní vedcov.
4. Hostiová výzva: kto zožerie viac za minútu a nenatrúsi.
5. Dokazovanie, že Zem je stredom vesmíru, černosi sú zvieratá a žena patrí do kuchyne - víťaza určí publikum potleskom.
6. Klasické chlastanie, kto skôr padne, takzvaný Memoriál Pavla Hrušovského.
7. Verejné porovnanie dlaní. Chlpatejšie prehrávajú.
8. Výstava manželiek. Vyhráva majiteľ ženy s kratšou reťazou.
9. Autorské matiné - súťaž v recitácii vlastnej básne na tému "Neznášam homosexuálov, nikdy som nemal také sklony, na mužoch obdivujem len skutočné mužské vlastnosti, ako vám to len mohlo napadnúť, nikdy v živote...fakt a vôbec nechápem, čo na tej masáži prostaty všetci vidia". Vyhráva súťažiaci s najvýraznejšou erekciou.
10. Záverečný rozstrel: hodenie pevne zviazaných súťažiacich do Dunaja. Koho viera je taká silná, že ho udrží nad hladinou, môže si v Gabčíkove prevziať titul predsedu KDH.

 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader