legnaw

legnaw

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
legnaw
.. a ten slovenčyn
 
macska
macska | 16.7.2018 18:09

-byť iný nie je defekt. hádam chce povedať že napr. černoch je chorý? preto že je iný, čierny.
-nie je to v rozpore s prírodou. aj medzi zvieratami sú teplí (vážne)


tmiro
tmiro | 16.7.2018 22:50

Preco hned to podozrievanie ze je clenom smeru a dosadili ho.
Mozno ma len stryka na ministerstve a dosadili ho v ramci stareho dobreho rodinkarstva a protekcie, no a sice na to ten stryko musi byt v smere... ale to je ineeee


Perún
Perún | 17.7.2018 08:57

Tak ja uz naozaj nicomu nerozumiem. Ved Solarik, to by mal v preklade byt Slnieckarik, a on pusti nieco taketo...


Xytrolin
Xytrolin | 17.7.2018 09:30

Zaujalo ma "chcú si prisvojovať práva, ktoré im od prírody neprislúchajú" :) Niečo ako keď od prírody debil mudruje na internete... To tiež v prírode nevidíme... Či niekedy na prírodovednom TV programe videl ako leví kňaz sobáši leví hárem? A videl bežne k tomu náprotivok v ľudskej ríši? Alebo keď muž vyžení s novou manželkou deti, môže ich podrhnúť, aby mu nová samica vrhla tie jeho rýchlejšie?


tmiro
tmiro | 17.7.2018 10:28

On myslel ludsku prirodu
Clovek cudzie mlade nedrhne tak casto ako to robia macky


blackota
blackota | 17.7.2018 11:22

rofl, chalan sa opustil ;) podla vyzoru zlahka zdegenerovany produkt x stoviek rokov parenia sa vnutri uzavretej komunity v odlahlej horskej kotline, co zliezol dolu z hor, ide mudrovat o poruchach a defektoch. ostatne celkom dobry priklad, ze najvacsi bojovnici proti LGBT su latentni homo, ktori si tak kompenzuju svoj bordel v hlave ;)


blackota
blackota | 17.7.2018 11:24

tmiro> "ludsku prirodu", ano?


vlado
vlado | 17.7.2018 16:21

pozrel som si jeho profil, o tom že je štátny radca tam nie je nič. zato je (vy?)študovaný právnik s bohatou praxou elektrikára :) a tie jeho selfíčka ma utvrdzujú v tom že je to latentný homosexuál https://www.facebook.com/profile.php?id=100006826696921


Nathanael

Xytrolin
Xytrolin | 19.7.2018 11:39

Chlapec nemá pravdu, nevie logicky uvažovať, abstrahovať a nakoniec podať svoju myšlienku. Ak chcel povedať, že ľudia zo skupiny LGBTI nie sú normálni, tak sa mu to nešťastným spôsobom podarilo. Pritom stačilo možno použiť iné slovné spojenie... LGBTI v sexualite nie je konvencia, je to nevšedné, ale nie nenormálne. Nenormálny je exhibicionizmus. Exhibicionisti škodia LGBTI, pretože takí jednoduchí jedinci ako štátni radcovia tú skupinu zovšeobecnia. Čo tiež nie je normálne, iba ak by mal človek predsudky, všakáno :) A čo sa dnes "nenosí"? No to som rád, že cocotizmus už zase nemá miesto v spoločnosti, aspoň podľa alternatívneho vnímania :)!


sdryx
sdryx | 19.7.2018 18:14

aj medzi zvieratami su tepli :-D a tiez robia pochody a vykrikuju do sveta ake silne zvieracie prava potrebuju. my ale nie sme zvierata. zaviest model lgbti je tvralo neudrzatelne, a mnohi ludia by kvoli tomu mohli trpiet viac ako teraz. ak chces chaos, prosim. ale asi si to este nepochopil macska. ked si ten co chape az zazitkom, tak sa bi o svoje prava. mozno vyhras. naskodu vsetkym.


vlado
vlado | 23.7.2018 12:07

sdryx: áno medzi zvieratami sú homosexuálne vzťahy celkom bežné. toľko k prirodzenosti. zato dodržiavanie celibátu sa zatiaľ v prírode nepodarilo spozorovať. toľko k neprirodzenosti.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader